15. 10. 09

TOP UP natečaj!

Jesen je čas natečajev! Prijavil sem se na več natečajev: glasbenih, filmskih ter literarnih. Ker si zares želim uvrstiti čim višje vas prosim za trenutek časa ter manjšo pomoč in podporo!

Trenutno je najbolj aktualen natečaj TOP UP - razpis za finančno pomoč glasbenikom in glasbenim skupinam.

http://www.top-up.si/

Top Up natečaj omogoča vsem prijavljenim glasbenikom, da osvojijo 4000 evrov! Na podlagi glassov oboževalcev ter žirije in na podlagi izzivov, ki jim jih da žirija.

Torej…prijavil sem sem se na Top Up natečaj. Prispeval sem komad “Brez naslova” ter “Litr pira” ker stase od vseh mojih pesmi nekako najbolj prijela med ljudmi.

Zdaj pa me čaka težji del! Do konca oktobra 2009 je čas za zbiranje glasov. Do 12.10. pa imam čas, da opravim prvi izziv. In prvi izziv je sledeč - posnetek igranja na ulici :) Že v polno delam na tem in se nadejam, da bo čimbolje izpadlo na koncu vse skupaj :)

Tole pa je uradni opis natečaja Top up:

Tisoč talentov, ene sanje…

Predstavljaj si glavni oder in sebe na njem. Vsi žarometi uprti vate, pred teboj pa večtisočglava množica, ki zvesto sledi vsakemu tvojemu gibu, se voljno odzove na vsako tvojo kretnjo in pospremi vsak komad z bučnim odobravanjem …

Le kdo, ki se ukvarja z glasbo, ne pozna takšnih sanj? Se prepoznaš v njih in imaš nore glasbene ideje, a potrebuješ denar, da jih uresničiš? Top up je glasbeni izziv Nove KBM za pevce, bende in DJ-je, ki ti omogoča prav to – da uresničiš svoje glasbene ambicije … da posnameš svoj prvi spot, kupiš nov kombi za bend, si urediš prostor za vaje ali sprožiš svojo glasbeno revolucijo z najboljšo glasbeno vizijo … Skratka, da uresničiš svoje sanje!

Za prijavo na natečaj potrebuješ le malo iznajdljivosti in kreativnosti. Pripravi zvočni ali video posnetek, v katerem pokažeš kdo si, in nam dokažeš, da si iz pravega testa za glasbeno zvezdo. Uporabi svoj ustvarjalni navdih ter preseneti žirijo in fane z najbolj zanimivim nastopom!

Po prijavi te na poti do zmage čakajo tri kul naloge, trije TOP izzivi … Ko smo že pri tem … Kako zmagaš? V boju za dobiček in slavo se bodo pomerili najboljši glasbeni vizionarji! Poleg točk žirije bodo o tvoji zmagi odločali tvoji feni. Vsak glas fenov šteje, saj ti bo prek Facebooka prinesel virtualni denar. Zmagovalcu z največ zbranega virtualnega denarja pa bo Nova KBM virtualni prenesla v pravi denar. Kul!

TOP UP ni le natečaj za izvajalce! Četudi nisi med tekmovalci, se splača biti fen in glasovati za najljubše upe! Kdo te bo najbolj navdušil? Kdo si zasluži tvojo pozornost? Mogoče boš prav ti odločil o zmagovalcu! In mogoče se bo prav tvoj glas zmagovalno obrestoval saj bomo enega od izbranih glasovalcev nagradili z 10% zaslužka zmagovalnega izvajalca!




Zdaj pa vas prosim za pomoč in podporo dragi moji! Če bi osvojil glavno nagrado bi mi to dalo velik pospešek na moji glasbeni poti… Finančna sredstva so pri glasbenem ustvarjanju kar pomembna. In ker sem trenutno v procesu snemanja novega albuma, ta sredstva krvavo potrebujem!

Vse kar vas prosim je le, da glasujete ter za tale natečaj poveste še komu! S svojim glasom pa lahko z malce sreče osvojite 400 evrov!

Za glasovanje kliknite na spodnji link, se na strani povežite s Facebookom (klikni Connect) ter glasujte!

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

Izredno bom vesel vašega glasu in podpore!

Respect!

Ni komentarjev:

Objavite komentar