29. 5. 10

Zahvala

Največji evropski glasbeni natečaj Eurovoice 2010 se je zaključil. Zaključila se je ogromna akcija nabiranja glasov, neprespane noči, velika tekma za prvo mesto in dokazala se je moč družbene iniciative.

Na žalost se nismo uvrstili na prvo mesto, ker nam je naš največji tekmec v zadnjih nekaj urah nabral preveč minusov (okoli 200) da bi lahko nadoknadili zaostanek. V glasbenih tekmovanjih pač ni vedno športnega duha.

Uvrstil sem se na odlično drugo mesto z 2906 glasovi podpore. 2906 glasov v enem tednu. Zame je to več kot zmaga. Zame je to dokaz da je moj trud upravičen in da sem na pravi poti! 2906 glasov podpore nisem nikoli pričakoval. To me je nabilo z gigantsko veliko energije in opravičilo moja odrekanja za glasbeno kariero.

A brez VAS, moji dragi prijatelji in prijateljice ter podporniki tega nebi nikoli dosegel! V zadnjih dne glasovanja ste mi izkazali neverjetno podporo in pomoč, ko sem jo najbolj potreboval. Stali ste mi ob strani ter me porivali naprej. Trenutno ne najdem primerne besede, da bi izrazil svojo hvaležnost in spoštovanje zato vam rečem samo HVALA VAM! Pokazala se je moč kolektivnega cilja, pokazala se je moč prave podpore. In ko sem spremljal vse to sem dobil upanje in dokaz, da sem na pravi poti.

Tako da...hvala vam dragi podporniki in glasovalci! ZAKON STE in RAD VAS MAM!!!


Nič ni močnejšega kot kolektiv z istim ciljem!

1 komentar:

  1. You have received a Special EvroVoice gift!!! Mobile Faker... Fake your number for free :D Good luck next year.

    P.S From dude Alex B

    OdgovoriIzbriši