26. 4. 10

Človeški zarodki v kuhinji

Bolne plati človeškega uma. Tale članek sem našel na internetu in bi ga želel deliti z ostalimi. Ker vsak dan najdeš kaj novega, ki te prepriča v nazadovanje naše civilizacije.

Človeški zarodki in mrtvorojeni otroci v kuhinji


Na Kitajskem naj bi bilo možno za 50 do 70 dolarjev v nekaterih bolnišnicah kupiti človeške zarodke in mrtvorojene otroke. Verjamejo, da pospešujejo spolno slo in živahnost ter lajšajo nekatere zdravstvene probleme.
Ljubitelji te nagnusne ‘jedi’ naj bi imeli raje moške fetuse mladih žensk, še najbolje pa je, če gre za prvo nosečnost. Skrbno umite jih je po pričevanju nekaterih medijev najbolje uporabiti za juho, možne pa so tudi druge raznovrstne priprave, na primer cvrtje ali priprava na žaru.

Po poročanju The Seoul Timesa naj bi v nekem mestecu kantonske province postajala priljubljena juha iz novorojencev in zelišč, ki naj bi spodbujala splošno zdravje ter povečala spolno slo.
Nek 62-letni direktor tovarne naj bi v intervjuju zatrjeval, da juha zares deluje, saj z 19-letno ženo seksata redno vsak dan. Novinarja je po nekaj tednih naposled odpeljal v restavracijo, kjer je bila na razpolago tudi tovrstna juha. Glavno ’sestavino’ zanjo naj bi prispeval par, ki že ima dve hčerki, tretjo nezaželeno pa sta se odločila splaviti.

Najvišjo ceno dosežejo mrtvorojeni otroci, ki so umrli tik pred porodom, nekoliko cenejši pa so splavljeni zarodki. Če par noče prodati zarodka, je možno to nadomestiti tudi s prodajo posteljice oziroma placente.
Mrtvorojene otroke se lahko dobi tudi na Tajvanu za 70 dolarjev, kjer jih pečejo na žaru kot specialiteto.
Angleški Channel 4 je že leta 2002 ob predvajanju programa, ki prikazuje prizor, kako se kitajski umetnik Zhu Yu prehranjuje z mesom mrtvega novorojenca, naletel na oster protest kitajskega veleposlaništva v Londonu.





Povezava: http://zadovoljna.si/clanek//trend_report/hrana-ob-kateri-se-vam-obrne-zelodec.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar