11. 9. 10

Misija na Radio Paradise

Radio Paradise, osebno moj najboljši spletni radio, se je izkazal kot zelo pozoren do neodvisnih in neznanih izvajalcev. Poleg odlične glasbe, ki jo vrtijo imajo tudi opcijo uploadanja avtorke vsebine. Te pesmi nato urednika pregledata in podata na glasovanje poslušalcem in javnosti. Kdor zbere nekaj glasov je v resni možnosti, da se kdaj odvrti na Radio Paradise. In odlično je tudi to, da je Radio Paradise na vrhu najbolj poslušanih spletnih radiev. How cool is that?

In seveda sem zagrabil priložnost in jim poslal dva svoja komada, Jenny in Times of Greed. Oba sta bila sprejeta iz strani urednika in sta zdaj na tribuni za glasovanje. In to je najboljše glasovanje v katerih sem bil deležen dosedaj. Vse kar morate storiti, da glasujete, je zgolj klikniti na povezavo ter izpolniti krajšo prijavo. In glas je prištet. Nič telefonov, nič spama, nič! Samo klik na povezavo in kratka registracija. Spodaj sta oba komada, zraven pa je link za glasovanje. Kliknite na tistega, ki vam je bolj všeč.

Jenny   http://www.radioparadise.com/content.php?name=review&index=45092&op=ratesong&rating=true

Times of Greed   http://www.radioparadise.com/content.php?name=review&index=45094&op=ratesong&rating=true


Hvala za vašo podporo in glasovanje. Z vašo pomočjo imam zelo veliko možnosti, da se uvrstim na playlisto na Radio Paradise. Najlepša vam hvala!

Ni komentarjev:

Objavite komentar