25. 8. 10

Intervju na Radiu Celje

Včeraj sem imel intervju na radiu Celje. Bilo je res super, novinar je popolnoma vedel kaj počne in imeli smo prav kul pogovor. Z menoj v studiu sta bila še Martin Ramoveš in Dani Bedrač. Martin Ramoveš je kantavtor s katerim bom nastopil v petek na Festivalu akustične glasbe v Grižah, Dani Bedrač pa je organizator tega festivala in kantavtor, ki je dosegel že mnogo in še več. Tako da je bil dan v Celju ter pogovor na radiu res kul.

Po intervjuju smo se ustavili še na pijači v lokalu z najbolj izvirnim imenom kar sem jih dosedaj videl - Tamkoučiri. Tako se dejansko imenuje lokal :) Tamkoučiri. Pride fajn moment, če se s kom meniš za pijačo in se zmenita za lokacijo. "Kam pa gremo na pijačo?" Tam ko učiri. Hehe. Pa še lokal ima zelo luštn ambient in kar poceni pijačo. Treba it še kdaj tja.

Tako da ja. Trip to Celje je bil zakon. Pot gor, pot nazaj in intervju na radiu. Pot nazaj je bila malce obarvana s pridihom filma Silent Hill, čeprav bi ga mogoče lahko preimenoval v Silent Valley. Torej, na poti nazaj smo naleteli na prometno gnečo in začelo je deževati. Stvar sploh nebi bila kaj posebnega, če se to nebi zgodilo v Zidanem mostu. Ne vem, če sem že videl področje Slovenije, ki bi me bolj depresirala in utesnjevala. Kraj zaprt s hribi, deroča reka, peskokop in kamen ter beton. Ter ceste, želesnice, socialisični mostovi. Inspiracijsko. Zelo.

Da ne bom preveč nakladal, spodaj so slikce iz studia.

Hvala Nejcu Smodišu za prevoz :)


Ni komentarjev:

Objavite komentar